Starters
Bocconcino di tonno in guazzetto tiepido di peperone rosso
INGREDIENTI:
- 1 Bocconcino di tonno
- 1 Peperone
- 1 Spicchio di aglio
- 1 Rametto di rosmarino
- 1 Patata piccola
PROCEDIMENTO:
Tagliate il peperone rosso. Ponetelo in una pentola bassa con olio, aglio, un rametto di rosmarino e una patata piccola.
Fate cuocere per 20 minuti circa e poi frullate il tutto con minipimer.
Versate con un mestolino la passatina e ponete il bocconcino tagliato di tonno al di sopra. Impiattate e decorate come in foto.
Condividi questa ricetta con i tuoi amici!
Discover more recipes!
From quick family meals to more elaborate dishes for parties, there is always a new idea to turn each dish into a culinary masterpiece.
Only
from 100%
Italian milk
At Caseificio Andriese Perina, quality starts at the source: we exclusively use 100% Italian milk, sourced from selected suppliers with whom we share a commitment to excellence and sustainability. By choosing Italian milk, we not only support the local economy, but also guarantee our customers a product that carries the values of tradition and superior Italian quality.