Starters
Quenelle di ricotta vaccina e arancia con cubi di salmone e pepe nero
INGREDIENTI:
- 200gr. di Ricotta vaccina
- 1 Arancia rossa
- 50gr. di Salmone fresco
- q.b. Pepe nero al mulinello
- q.b. Sale
- q.b. Olio extra vergine di oliva
PROCEDIMENTO:
In una ciotola, mettete la ricotta ben scolata e la condite con del sale e pepe al mulinello. In un piatto mettete dei cubi di salmone e spicchi di arancia.
Con l’ausilio di due cucchiai, passateli prima in acqua calda, prendete la giusta quantità di ricotta e formate delle quenelle.
Adagiate sul carpaccio di salmone e degustate.
Condividi questa ricetta con i tuoi amici!
Discover more recipes!
From quick family meals to more elaborate dishes for parties, there is always a new idea to turn each dish into a culinary masterpiece.
Only
from 100%
Italian milk
At Caseificio Andriese Perina, quality starts at the source: we exclusively use 100% Italian milk, sourced from selected suppliers with whom we share a commitment to excellence and sustainability. By choosing Italian milk, we not only support the local economy, but also guarantee our customers a product that carries the values of tradition and superior Italian quality.