Starters
Il filone farcito con cavolfiore al vapore e pane tostato
INGREDIENTI:
- 1 Filone di mozzarella farcito
- 80gr. di Cavolfiore
- q.b. Pane tostato
- q.b. Olio extra vergine di oliva
PROCEDIMENTO:
Tagliate il filone di mozzarella, una parte a fette, l’altra la lasciate intera.
Mondate e pulite per bene il cavolfiore, lo cuocete in acqua abbondante bollente, lo scolate e lo condite con dell’olio extra vergine.
Tostate delle fettine di pane e assemblate il piatto come da foto.
Condividi questa ricetta con i tuoi amici!
Discover more recipes!
From quick family meals to more elaborate dishes for parties, there is always a new idea to turn each dish into a culinary masterpiece.
Only
from 100%
Italian milk
At Caseificio Andriese Perina, quality starts at the source: we exclusively use 100% Italian milk, sourced from selected suppliers with whom we share a commitment to excellence and sustainability. By choosing Italian milk, we not only support the local economy, but also guarantee our customers a product that carries the values of tradition and superior Italian quality.